Main img

Ja, er wordt steeds door ons personeel achter de bar als bediening in de zaal voorzien.

In principe wordt er enkel gewerkt met een forfaitaire afrekening (drankenpakket). Dit om de kostprijs voor de klant zo duidelijk mogelijk te maken. Wie een feest geeft in Le CirQ weet op voorhand perfect wat het kost. Enkel bij een babyborrel op zondagnamiddag wordt hierop een uitzondering gemaakt omdat we daarvoor speciale promo-tarieven hanteren en de gasten zeer wisselend over heel de namiddag binnen komen en vertrekken.

 

Le CirQ beschikt over een zeer uitgebreide en professionele licht- en geluidsinstallatie. De LJ brengt een enorme meerwaarde tijdens het feest omdat hij continu de juiste sfeerverlichting brengt. Onze LJ's zijn tevens VJ's en brengen tijdens het dansfeest animo op een groot projectiescherm wat steeds voor extra sfeer zorgt en geapprecieerd wordt.
De LJ of lightjockey is een afzonderlijke kostprijs, een DJ kan de lichten niet aansturen en de LJ kan geen muziek opzetten...

 

 

Le CirQ is een binnenlocatie en heeft geen tuin. Voor het avondfeest is dit ook in de zomer niet van belang omdat je ervoor moet zorgen dat de mensen bijeen blijven om de ultieme sfeer tijdens het dansfeest te blijven garanderen.